За нас

Добре дошли на dekoracia.net - онлайн магазин за поръчка на самозалепващи се PVC стикери за декорация.

На сайта се предлагат над  2700 модела стикери , разпределени в отделни категории - животни, цветя, знаци и символи, детски свят, орнаменти, двуцветни и др. Може да избирате между различни цветовe, три стандартни размерa, както и да въведете сами индивидуален размер. Може да избирате също различен изглед на стикера, в зависимост от това къде ще го апликирате или за какво ще го използвате – нормален, огледален или изображение за шаблон. Ако желаете стикера може да бъде изработен от специализирани фолиа - металици,  пясъкоструй, транспаренти и др. Има възможност за изработка  и на поръчки по собствена идея и индивидуален дизайн в различни размери.
 
Стикерите за декорация се изработват от PVC фолио, което се изрязва на плотер. Покриват се с т. нар. "транспортна лента", с което лесно и бързо се апликират върху желаната повърхност. Не са ви необходими някакви специални умения или предварителни приготовления. Инструкции за апликиране на стикерите може да намерите в специално отделената секция на сайта Инструкции за монтаж. Към поръчания продукт получавате безплатно пластмасов ракел, който се използва за апликирането и ще ви бъде изпратен заедно с готовия за монтаж стикер.
 
Стикерите могат да се използват за декорация на стени, врати, прозорци, витрини, тавани, мебели, електроуреди, автомобили, мотори, телефони и др. Подходящи са за всякакъв вид равни и гладки повърхности -  метални повърхности, стъкло, дърво, плочки,  различни видове мазилки, тапети и др.
 
Освен за дълготрайни декорации, може да използвате стикерите и еднократно - за създаване на определена атмосфера по случай рожден ден, парти, Нова година и др. и да ги отлепите на следващия ден без никакви проблеми.
 
Декорирането със стикери набира все по-голяма популярност. Това е много бърз, практичен, забавен, ефектен и сравнително евтин начин за промяна на цялостния вид и за индивидуализирането на автомобила, компютъра, телефона, интериора. 
 
С помоща на стикерите и използвайки въображението си, може да направите всяко помещение един уникален свят от форми и цветове. Стикерите, поставени върху стените, могат да променят изцяло вътрешното пространство, да го допълнят и да подчертаят вашата индивидуалност. Ще ви помогнат да удивите своите гости и да внесете допълнителен уют във вашето жилище. 
 
С помоща на стикерите може да преобразите също така и вашия офис или търговски обект - това ще допринесе за тяхното оригинално излъчване и запомняща се атмосфера.
 
Развихрете въображението си, а ние ще ви помогнем да реализирате идеите си.
С използването на този сайт, изрично се съгласявате с Общите Условия за ползването му! Виж Общите Условия: ТУК!
С акта на поръчка на стикер, изрично се съглавявате да предоставите лични данни за целите на осъществяването на доставката!