Поръчки и доставка

Поръчката на продукт от нашия сайт става по следния начин:

  • Избирате си стикер от предлаганите категории
  • Избирате един от трите стандартни размера или посочвате индивидуален размер. При избора на индивидуален размер, когато в полето посочите ширина или височина, системата автоматично изчислява другия размер, при който изображението запазва нормалната си пропорция
  • Избирате цвят
  • Избирате изглед на изображението – нормално или огледално. Маркирате полето „Изображение за шаблон“, ако ще използвате стикера за шаблон
  • С натискане на бутона „Купи“ избраният стикер отива във вашата потребителска кошница и там следвате посочените стъпки до завършването на поръчката
След приключване на поръчката, ще получите автоматичен e-mail за направена поръка в нашия сайт и ние ще се свържем с вас за потвърждението й и за уточнение, ако имате някакви допълнителни изисквания.
 
Срокът за изработка и доставка на поръчания продукт е от 3 до 5 работни дни. Поръчки по индивидуална идея и дизайн се изработват в различни от тези срокове, след предварителни уточнения с клиента.
 
Доставката на поръчания от Вас продукт е безплатна. Извършва се чрез куриер с наложен платеж. Наложеният платеж включва посочената на сайта цена на продукта, която заплащате на куриера при получаване на пратката.
 
За да поръчате стикер от нашия сайт, не е необходимо задължително да се регистрирате. Може да използвате опцията Еднократна поръчка без регистрация.
 
Регистрацията в сайта, от друга страна, ви улеснява при многократни поръчки и ви спестява попълването на данните ви всеки път. Позволява ви да видите хронология на вашите поръчки, а също да публикувате теми и коментари в нашия форум. В него може да намерите интересни теми и идеи за декориране, съвети и трикове за по-лесно апликиране, отзиви и вече реализирани проекти. Като допълнителен бонус, клиенти, които публикуват във форума снимка на декорирания от тях обект, ще получат право на отстъпка от 20% от стойността на следващия поръчан от тях артикул.
С използването на този сайт, изрично се съгласявате с Общите Условия за ползването му! Виж Общите Условия: ТУК!
С акта на поръчка на стикер, изрично се съглавявате да предоставите лични данни за целите на осъществяването на доставката!